Hoppa till huvudinnehåll
<<< Djurens Rätt

Om oss

Djurens Rätt Malmö är en lokalavdelning inom det rikstäckande förbundet Djurens Rätt. Vår lokalavdelning inriktar sig på flera olika arbetsområden, men i huvudsak har vi aktiviteter inom vego, päls och djurförsök. Vårt arbete sker i många olika former: utöver det vi gör på stan arrangerar vi t ex. filmvisningar och föreläsningar. Vi är det medlemmarna bestämmer att vi ska vara!

Djurens Rätt är en uttalad antivåldsrörelse, eftersom vi anser att varken människor eller djur ska utsättas för våld. Vi arbetar genom opinionsbildning för en attitydförändring som gör det möjligt att förverkliga våra mål: att få till stånd lagändringar som sätter stopp för plågsamma experiment på djur, att pälsdjursfarmerna och djurfabrikerna måste bort och att djur ska skonas från lidande i alla sammanhang där de utnyttjas av människan.

Som de flesta andra lokalavdelningar låter Malmö sina medlemmar styra aktiviteterna, vilket har visat sig framgångsrikt. För de lite större engagemangen arbetar vi tillsammans med styrelsen.

Vill du vara aktiv som volontär i Malmö?

Skicka ett mail till malmo@djurensratt.se

Vill du prenumerera på vårt lokala nyhetsbrev?

Anmäl dig genom att skicka ett mail till malmo@djurensratt.se och ange ”Nyhetsbrev” i ämnesraden.