Hoppa till huvudinnehåll
<<< Djurens Rätt

Om oss

Vår lokalavdelning inriktar sig på flera olika arbetsområden, men i huvudsak har vi aktiviteter inom vego, päls, djurförsök och hajfensindustrin. Vårt arbete sker i många olika former och utöver det vi gör på stan, deltar vi till exempel i debatter, föreläser på skolor och arbetar tillsammans med politiska partier i sakfrågor.

Djurens Rätt är en uttalad antivåldsrörelse, eftersom vi anser att varken människor eller djur ska utsättas för våld. Vi arbetar genom opinionsbildning för en attitydförändring som gör det möjligt att förverkliga våra mål: att få till stånd lagändringar som sätter stopp för plågsamma experiment på djur, att pälsdjursfarmerna och djurfabrikerna måste bort och att djur ska skonas från lidande i alla sammanhang där de utnyttjas av människan.

På de månatliga Djurens Rätt-mötena bestämmer vi kommande aktiviteter och diskuterar vad som hänt sedan sist. Som de flesta andra lokalavdelningar låter Malmö sina medlemmar styra sina aktiviteter, vilket har visat sig framgångsrikt. För de lite större engagemangen arbetar vi tillsammans med styrelsen.

Vill du prenumerera på vårt lokala nyhetsbrev?

Anmäl dig genom att skicka ett mail till malmo@djurensratt.se och ange ”Nyhetsbrev” i ämnesraden.