Hoppa till huvudinnehåll
<<< Djurens Rätt

Vår styrelseordförande berättar om sin upplevelse av Vegovision

46998832784_4d8822d89c_z

Kampanjmontern på Vegovision i Malmö

Vegovision i Malmö måste ses, som en verklig succé. Där var massor av människor och alla var positiva. Själv stod jag i kampanjmontern för att slå ett slag för Kycklingarna. Där gällde det att få så många som möjligt att skriva under på vår kycklingkampanj och besökarna var fantastiska på att skriva under. Vi kunde helt klart varit fler att stå där för det var svårt att hänga med, när det kom många samtidigt, alla ville skriva på. Men vi fick massor av underskrifter och delade ut mängder av information samt fick nya medlemmar. Vad mer kan man begära.

Vi hade också en Virtuell Reality film, där vi visade hur kycklingarna i kycklingfabrikerna behandlas. Filmen var från Mexiko, men det är dessvärre ingen skillnad mellan hur kycklingarna i kycklingindustrin behandlas i Mexiko och hur dom behandlas i Sverige. Vilket är vad våran kampanj handlar om. Det var många som tittade på filmen, så det var verkligen ett lyckat koncept.

Det var första gången, som jag var med på Vegovision, men jag hoppas att den kommer tillbaka till Malmö nästa år, för jag vill väldigt gärna vara med igen. Tack till alla, som hjälpte till och gjorde det till en succé, men också ett stort tack till alla besökare, utan er hade det ju inte lyckats. Jag hoppas vi ses nästa år, så vi kan göra om succén.

Med vänlig hälsning,

Yvonne Fast

Styrelseordförande i Djurens Rätt Malmö

Kommentarer

Ja, det var verkligen lyckat. Mycket intressant med många intressanta utställare och aktuella föredrag. Bara synd att Vegovision nonchalerades av de skånska tidningarna Sydsvenskan och Skånska Dagbladet som vad jag såg inte skrev något överhuvudtaget om denna stora succé, som man väl måste kalla det när det fick 3 000 besökare.

Lena Meigård, 7 juni, 2019

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *