Hoppa till huvudinnehåll
<<< Djurens Rätt

Träffa nya styrelsen med en personlig presentation!

Hej alla medlemmar!

Nedan följer en presentation av nya styrelsen.

yvonne

Kära Medlemmar,
Jag är eran nya Styrelseordförande i Djurens Rätt Malmö och vill gärna säga tack till förtroendet.

Jag har arbetat aktivt för djuren globalt de senaste 12,5 åren, men startade redan under 80-talet med att arbeta för bättre djurvälfärd. Jag en Kandidat i Social Science i Internationella Relationer med special i EU, och intresserar mig mycket för internationell politik och lagstiftning.

De senaste 2 åren har jag samlat data och gjort research om matvaruproduktionen på global nivå och hur denna påverkar djur, natur, människor och klimatet, men mitt fokus är på djurens välfärd och hälsa.

Djuren ligger mig mycket varmt om hjärtat och därför ville jag också engagera mig lokalt. Det är därför en ära att få lov att vara med i styrelsen Jag hoppas att se så många av er, som möjligt under årets gång.

Tack för ordet och på återseende,
Yvonne Fast

 

lena-i-landskrona-2

Jag heter Lena Meigård, är 66 år och har varit medlem i Djurens Rätt sedan 1980-talet. Har varit aktiv medlem nu i Malmö i ca 5 år.
De senaste 10 åren har jag skrivit ett flertal insändare i dagspressen som har handlat om djurskydd och djurrätt. De ca 5 senaste åren  har jag varit med på ett flertal utåtriktade aktiviteter som Djurens Rätt har anordnat såsom flygbladsutdelande och demonstrationer.
Nu sitter jag i styrelsen för lokalavdelningen i Malmö som ordinarie ledamot. Har tidigare i två år varit  suppleant.
image-12
Jag heter Rebecca Schreiter och är 20 år. Har alltid älskat djur och har jobbat med dem ett tag nu. Min stora passion är kampen för alla levande varelser ska ha samma rättigheter. Det är därför jag nu sitter med i Djurens rätt styrelsen i Malmö som kassör.
49378798_10215123754540408_7091254321550983168_n
Alice Cederström heter jag och är 31 år gammal och är relativt ny medlem i Djurens rätt  Malmö. Jag har alltid känt ett starkt band till djur, vilket gjorde att jag redan som väldigt liten valde bort kött från tallriken. Det har alltid funnits husdjur i mitt liv, allt från hundar till ökenråtter, marsvin m.m. För att hjälpa djur i nöd så har jag skänkt bidrag och gjort insamlingar.
Anledningen till att jag ville gå med i styrelsen för Djurens Rätt i Malmö, är att jag vill ha möjlighet att påverka djurens situation, mer än vad jag gjort tidigare. Min roll i styrelsen är som vice ordförande samt webbansvarig för den lokala avdelningen.

Kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *